"Она само жели да оде кући": Меланија Трамп одбројава дане до изласка из Бијеле куће

Б92
Foto: Getty Images

Америчка прва дама Меланија Трамп наводно не може да дочека тренутак у ком ће да напусти Вашингтон и своју политичку дужност заувијек да остави далеко иза себе.

Док њен супруг Доналд Трамп негодује, па из дана у дан не престаје да говори како су намјештени амерички избори на којима је изгубио против кандидата Џоа Бајдена, прва дама не губи вријеме. Меланија наводно не може да сакрије весеље зато што ускоро напушта Бијелу кућу.

Добро упућени извори за стране медије су потврдили какво расположење влада међу ускоро бившим предсједником и његовом супругом.

"Меланија само жели да оде кући", рекао је један од неименованих извора за ЦНН.

Додао је, осим тога, да је већ почела да се распитује о износу средстава која ће лећи на њен рачун након што напусти Вашингтон. До 20. јануара, када је службено заказана инаугурација новог предсједника Бајдена, Меланија ће савјесно носити своју титулу и има заказан распоред дужности којих се строго држи.

У међувремену лијепа Словенка припрема све за селидбу на Флориду, на којој су Трампови наводно одлучили да живе након што заврше своју политичку авантуру.

Већ се тако преуређује њихово имање Мар-а-Лаго. Импресивна некретнина у Палм Бичу требало би да постане њихов дом па ће, ако је вјеровати писањима медија, Њујорк замијенити топлијим крајевима. Тако су, осим тога, почели да гледају школе за свог сина Берона.

Они нису једини. Појавиле су се гласине да на Флориду одлази и Трампова миљеница Иванка Трамп и њен супруг Џаред Кушер. Они су наводно купили имање на приватном острву недалеко од Мајами Бича.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана