Одложено суђење Банету Видаковићу

Г.С.
Одложено суђење Банету Видаковићу

Суђење Браниславу Банету Видаковићу за посједовање дроге одложено је данас у Вишем суду у Београду за 19. јануар пошто глумац јутрос није дошао у Палату правде.

Његов адвокат Момчило Булатовић обавијестио је суд да Видаковић већ два дана има температуру и да је по налогу ковид амбуланте у самоизолацији те да му је тестирање на Торлаку заказано за сутра, пише Мондо.рс.

У суд је данас из притвора доведен и Илија Марковић, са којим је Видаковић заједно ухапшен, али је његова нова адвокатица рекла да није стигла да се упозна ни с предметом нити да га посези у притвору па ће им обојици бири суђено 19. јануара.

Подсјећамо, Видаковић и М.И. били су ухапшени 17. јула када је полиција код њих пронашла 20 грама хероина који је био сакривен у медицинској заштитној масци М.И, у тренутку када су, како су тада пренијели медији, сели у аутомобли "форд" и покушали да побјегну полицијској патроли.

Током претреса стана на Врачару, у којем живи познати глумац, инспектори су пронашли двије вагице и још 10 грама наркотика. У првој фази обојица су била осумњичена за диловање хеорина, али је истрагом утврђено да је глумац дрогу користио за личне потребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана