Објављени први извођачи који долазе на Егзитов рођендан

Srna
Објављени први извођачи који долазе на Егзитов рођендан

НОВИ САД - Робин Шулз, Амели Ленс, Паул Калкбрнер, Борис Брејха, Артбат, Нина Кравиц, Тејл оф Ас, Блек Кофи и Офенбах предводе богат програм извођача који су потврдили долазак на велику прославу 20. рођендана Егзита, која ће бити одржана од 13. до 16. августа.

Две главне бине, Мејн стејџ и мтс Денс Арена, заједно са прогресивном електронском бином Но Слип Нови Сад, у први талас укључили су имена која су управо на тврђави имала своје историјске наступе.

Након што је у претходним годинама одушевио публику на најважнијим фестивалским бинама широм планете, премијерно на главну бину Егзита стиже чувени Робин Шулз, кога ће пратити Бурак Јетер, Ђ Регард, Офенбах, као и творци друм''н''бејса и први Егзитови хедлајнери са самих почетака фестивала склопљени у ексклузиван БекТуБек сет, Рони Сајз и ЛТЈ Букем потпомогнути Дајнамајт МЦ.

На мтс Данце Арену и ове године долазе готово сва најважнија имена глобалне електронске сцене која предводе две највеће тећно уметнице данашњице, Нина Кравиц и Амели Ленс, као и водећи светски продуцент познат по стадионским наступима за десетине хиљада људи, Паул Калкбреннер.

Уз њих ту су и Борис Брејћа, Блацк Цоффее и Медуза, најузбудљивији Ð тандеми данашњице Тале оф УС и АРТБАТ и ексклузивни б2б дуети, специјално за Егзитов двадесети рођендан, Денис Султа б2б Ð Теннис, те Даx Ј б2б Кобосил! НСНС бина представиће импресивну поставу коју чине 999999999 ливе, Францоис X, Јулиана Хуxтабле, Моносацћариде, Марцел Деттманн те ВТШ и СПФÐ у посебном бацк 2 бацк сету.

Баш као и на првом Егзиту, фанови из целог региона спојиће се након изолације уз добро позната имена као што су Лаибаћ и Обојени програм који ће овом приликом обележити и 40 година свог рада, Машимо, Гоблини, Буч Кесиди, Марко Настић, Дејан Милићевић, Инсолејт, Ендру Мелер, Илија Ðоковић, Кристијан Молнар, Коеус, Спејс Моушн, Афтер Афејр, Лаг, Моносахарид и Боке.

У августу ће тако бити отворено најмање 20 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве, уз смањен укупно предвиђени број посетилаца, којима ће доступно бити преко 90% од уобичајене површине фестивала.

У продају су се вратиле и четвородневне улазнице са попустом од 40 одсто, а након рестарта продаје интересовање је огромно и тренутно је доступна свега четвртина смањеног капацитета улазница.

Уз овај талас извођача, већ од среде 17. јуна стиже и омиљена акција Егзит фанова „4+1“, која се сваке године изузетно брзо распрода, а популарност дугује чињеници да друштво које заједно купи четири улазнице, пету добија на поклон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана