ОА отказана након двије сезоне

Агенције
ОА отказана након двије сезоне

На другу сезону “Нетфликсове” серије ОА публика је чекала нешто више од двије године, а овај стриминг сервис је чекао четири мјесеца од премијере нових епизода да на крају откаже серију.

ОА је била једна од оних серија која је у своје двије сезоне била прича која је више зависила од маште публике и тога колико је публика сама била спремна да  растумачи ово чудесно спиритуално путовање кроз димензије него што је сама давала експлицитне одговоре.

У главној улози је била Брит Марлинг, која је глумила Преир Џонсон, младу слијепу жену која се вратила у свој родни град након седам година и послије бројних необјашњивих збивања. Осим што јој се вид вратио, она је одбијала да говори о свом нестанку са свима, осим са четворо тинејџера и њиховом учитељицом у средњој школи.

Глумица је на свом “Инстаграм” профилу написала опроштајну поруку од серије и улоге.

- Ово је било интензивно путовање за све нас који смо радили на серији и којима је било стало да наставимо ову причу. Захвални смо “Нетфликс” и људима са којима смо радили и створили први и други дио серије. Иако не можемо да завршимо причу, обећавам вам да ћемо причати другима - навела је Марлингова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана