Ново остварење "Београдског синдиката" након 13 година

Танјуг
Ново остварење "Београдског синдиката" након 13 година

БЕОГРАД - Након 13 година од изласка посљедњег албума најпознатији домаћи хип-хоп бенд "Београдски синдикат" објавио је свој четврти студијски албум под називом "Синдикално пролеће", који је доступан на "Јутјуб" каналу "Београдског синдиката", као и на свим дигиталним платформама, саопштили су продуценти.

Многобројна публика биће у прилици да ужива у 23 нове пјесме са оригиналним печатом "Београдског синдиката", а који су додатно увеличали и гости - Павлина Радовановић, Никола Роквић, Александра Гонцић, Владимир Нишевић и "Грамофонџије".

- Са великим нестрпљењем смо очекивали излазак овог албума. Пресрећни смо што смо после 13 година коначно сели и урадили једну овако комплексну музичку целину. Било је лепо радити и синглове, али албум је ипак албум. Мислим да ће публици бити занимљиво да чује добре старе синдикалне поруке упаковане у ново музичко рухо, а да ће бити задовољни и поштоваоци старог БС звука. Албум је толико шаренолик и позитиван да ће свако у њему моћи да нађе нешто за себе. Спремите се, "Синдикално пролеће" на ваше раме слеће - изјавио је члан бенда Феђа Димовић.

За продукцију албума били су задужени Небојша Обрадовић - диџеј Сајлент и Вук Алексић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана