Нови музички фестивал у региону који ове године морате посјетити

Г.С.
Нови музички фестивал у региону који ове године морате посјетити

Први Интернационални музички фестивал “Бања Лука Фест”, у организацији агенције “Stars&more” одржаће се на тврђави Кастел, од 25. до 30. августа. Свјетске звијезде, гламур, црвени тепих, спектакуларни концерти, бројне познате личности из цијелог региона, велики број медијских кућа и посјетилаца и још много тога десиће се у шест фестивалских дана.

Свечано отварање Фестивала, о коме ће ускоро бити више ријечи, организатори најављују као до сада невиђен музички спектакл.

Међу свјетски познатим именима, која ће наступити на великој сцени тврђаве Кастел, највише пажње свакако привлачи најпознатија фадо дива Marizia. Чувена Португалка ове године слави 20 година музичке каријере и у оквиру своје слављеничке турнеје ће посјетити и Бањалуку, што ће несумњиво бити догађај за памћење.

“Уз велике звијезде, сјајне концерте, добру енергију, одличну организацију и низ врло занимљивих пратећих садржаја током свих шест фестивалских дана желимо послати позитивне поруке из Бањалуке као мјеста добрих сусрета.

Упркос тренутној ситуацији и многобројним изазовима, успјели смо да доведемо велике извођаче као што су Мариза, Лука Шулић 2Cellos, Амира Медуњанин, Звонко Богдан и Бијело дугме. Ово је тек почетак. Циљ нам је да овај фестивал постане традиционални, и да се од ове године уврсти на мапу најзначајнијих дешавања у региону из области културе, умјетности и музике. Жеља нам је да покажемо све потенцијале које Бања Лука има, да привучемо публику из региона и укључимо локалну заједницу” рекла је Биљана Чигоја, директор “Бања Лука Фест-а”. “

Такође, атрактивна фестивалска локација, велика сцена тврђаве Кастел, за потребе фестивала биће посебно прилагођена. За ову приллику организатори припремају сједећу платформу са којом ће Кастел заблистати у новом сјају и на тај начин публици понудити незаборавно искуство концерата на отвореном.

Пројекат подржали компанија Мтел, Coca-Colaоца-Цола и многи други.

Придружите нам се од 25. до 30. августа 2020. и уживајте у Бања Лука Фесту!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана