"Нови фосили" у срцима милиона људи

Agencije
"Нови фосили" у срцима милиона људи

За многе омиљена поп група на простору бивше Југославије "Нови фосили" прославиће јубилеј, 50 година рада, концертом под насловом "За добра стара времена" 15. новембра у београдском Центру "Сава".

Пред Београђанима ће наступити Сања Долежал, Маринко Цолнаго и Владимир Кочиш Зец.

Сања Долежал каже да има осјећај како је у Београду на концертима дочекују људи који су почели да слушају "Нове фосиле" прије 36 година када је дошла у бенд.

- "Нови фосили" су ушли у срца милиона људи који су живјели у Југославији. Тако је и данас. Наш бенд је у срцима милиона људи који живе на простору некадашње Југославије - казала је Долежал.

За њу нема дилеме да су пјесме као што су "Сањај ме" или "Кошуља плава", а које су старе преко 40 година, универзални поп хитови које воле све генерације.

- Имали смо разиграније и веселе пјесме које су се показале као одличан рецепт за такмичење за пјесму Евровизије, гдје смо се попели до 4. мјеста, а неколико година касније "Рива" је са сличним форматом пјесме побиједила - каже Долежал додајући да су њихове пјесме и данас јако популарне, иако је прошло 30 или 40 година од када су настале.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана