Нови дебакл Мараје Кери

Агенције
Нови дебакл Мараје Кери

Позната пјевачица Мараја Кери као да више није заинтересована за своју музичку каријеру, судећи по слабим напорима које улаже у своје концерте, јер је поново публику "почастила" разочаравајућим перформансом.

Пјевачица је наступила са Лајонелом Ричијем у оквиру њихове "All The Hits " турнеје, гдје је пружила минимум труда и фановима поново приредила перформанс који ће свакако бити упамћен - али по лошем.

Некада краљица попа, која је јавност изнова освајала својим експлозивним наступима, ових дана изазива само негативне коментаре. Након што је погледао њен наступ, један разочарани фан је твитовао: "Постао сам забринути грађанин. Више није смијешно!"

Двије седмице раније, Мараја је показала и сиромашне плесачке способности на бини, а фанови не заборављају и катастрофални новогодишњи перформанс у Њујорку.

Поп звијезда се тада јавно извинила за приређени дебакл.

- То је било ван моје контроле. Да све није било у тоталном хаосу, можда бих и успјела да приредим нешто боље. Жао ми је. Кривим све и кривим себе што нисам отишла након пробе - рекла је Мараја у фебруару.

Катастрофални новогодишњи перформанс је можда и био случајност, али узимајући у обзир њене остале наступе ове године, чини се да то постаје нови Марајин тренд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана