Нове слике славног музичара растужиле свијет: Легенда рока се бори да хода

ГС
Нове слике славног музичара растужиле свијет: Легенда рока се бори да хода

Легенда рок сцене Ози Озборн прошетао се Беверли Хилсом, у ЛА, са женом за коју се вјерује да је његова његоватељица.

Музичар (74) је ходао без помоћи свог штапа, упркос томе што је повремено изгледало као да ће изгубити равнотежу.

Ово је његов први излазак у шетњу и то два месеца након што је фронтмен групе “Blask Sabbath” био приморан да откаже своје предстојеће концерте и заврши своју вишедеценијску турнеју.

У срцепарајућем посту на Инстаграму, Озборн је рекао обожаваоцима да га је низ операција учинило да „није физички способан да иде на предстојећу турнеју у Европи и Великој Британији”.

- Као што можда сви знате, прије четири године, овог мјесеца, имао сам велику несрећу, када сам оштетио кичму. Моја једина сврха све ово вријеме је била да се вратим на сцену. Мој глас је у реду. Међутим, након три операције, након третмана матичним ћелијама, бескрајних сесија физикалне терапије и недавно револуционарног третмана ХАЛ, моје тијело је још увијек физички слабо.

Вјерујте ми када кажем да ме је помисао да разочарам своје фанове заиста с***ла, више него што ћете икада знати - додао је он.

„Никад не бих могао да замислим да ће се моји дани на турнеји завршити овако. Озборн први пут открио да му је дијагностикована Паркинсонова болест у емотивном интервјуу за “Добро јутро, Америка”, 2020. године, са својом супругом, Шерон Озборн.

- Било је то страшно изазовно за нас - рекао је тада, говорећи о свом паду 2019. „Морао сам на операцију врата која ми је зезнула све живце. Сазнао сам да имам благи облик…”

Кад је заћутао, Шерон је завршила његову реченицу.

- То је ПРКН 2, што је облик Паркинсонове болести. Постоји толико много различитих типова Паркинсонове болести - то није смртна казна, али утиче на одређене нерве у вашем тијелу. И то је као да имате добар дан, па опет један добар дан, а онда стварно лош дан - истакла је Шерон.

Ози је рекао да је сада на лијековима, укључујући и таблете за нерве.

- Ова рука је утрнута због операције, ноге ми се хладе. Не знам да ли је то Паркинсонова болест или шта, знате, али то је – видите, то је проблем - рекао је он.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана