Нова серија "Радио Милева" донијеће много смијеха и шале: Комшијским згодама враћају љепша времена

Г.С.
Нова серија "Радио Милева" донијеће много смијеха и шале: Комшијским згодама враћају љепша времена

Љубитељи серијског програма имаће прилику да од марта уживају у првим епизодама серије "Радио Милева", у режији Елмира Јукића, а по идеји Небојше Гарића.

Ријеч је о хумористичкој серији која ће бити емитована на РТС-у, а која прати три генерације породице Мајсторовић и то Милеву, коју игра Олга Одановић, њену кћерку Наталију, коју глуми Марија Вицковић и унуку Соњу, коју игра Кристина Гаврић Богуновић.

Глумица Анђелка Прпић, која у серији глуми борбену и непосредну Јецу, власницу фризерског салона, истакла је да када су су сценарио и екипа добри, публика серију мора да обожава.

- Када сам чула ко је овде глумачка постава, рекла сам: "Је л' треба ја некоме нешто да платим да будем део ове екипе". Стварно је част да будете са свим тим људима у кадру и да спарингујете. И учим и бескрајно се забављам - рекла је Прпићева.

Како сазнајемо од глумаца, кафана "Неимар" је у овој серији мјесто састанака и растанака, али и исповједаоница свим станарима.

Глумац Никола Којо игра Дачу, старог београдског фрајера, који је власник поменуте кафане.

- Дача је бивши криминалац који је у пензији. Стваран је по узору на неке људе који су постојали у нашим животима. Он је нека врста рамена за плакање за све станаре - објаснио је Којо.

За колегиницу Олгу Одановић, у серији Милеву, кажу да је богиња комедије нашег глумишта па се зато од овог пројекта очекује само најбоље.

Како су глумци казали, у серији, поред много хумора и шале, провијавају елементи романтике и меланхолије.

Серија ће нас навести да се присјетимо лијепих времена када су комшије у зграда живјеле у искренијим и љепшим односима, а поред тога ово је и прича о нашем менталитету.

У серији ће играти и глумци Дара Џокић, Тихомир Станић, Бранимир Брстина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана