Нина Краљић Квинтет 21. октобра у Банском двору

Agencije
Нина Краљић Квинтет 21. октобра у Банском двору

БАЊАЛУКА - У Концертној дворани Банског двора у понедјељак, 21. октобра у 20 часова биће одржан концерт Нина Краљић Квинтета.

Публику очекује Нинин моћан вокал и аутентична интерпретација, као и изврстан бенд који ће публику повести на мистично музичко путовање вјештим мијешањем различитих жанрова приликом извођења нумера са Нининог албума.

Нина је позната као извођач који својом гласом уводи публику у неке друге димензије и сваку пјесму учини посебном и својом.

Нина Краљић је добитница више значајних признања у Хрватској – побједница је великог музичког такмичења "The Voice – Најљепши глас Хрватске", те добитница награде "Мој први Music pub" за најбољу младу пјевачицу 2015. године. 2016. године представљала је своју земљу на Евровизији која је одржана у главном граду Шведске, Стокхолму.

Исте године јој је уручена награда "Порин" за новог извођача године. У септембру је продукцијска кућа "Universal music Croatia" објавила Нинин први албум под називом "Само".

Улазнице за концерт се могу купити на билетарници Банског двора од петка 11. октобра, у периоду од 10 до 18 часова по цијени од 7 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана