Нина Бадрић објавила своју фотографију стару три деценије, коментарисала и Лепа Брена ФОТО

Б92
Foto: Архива

Пjевачица Нина Бадрић на Инстаграму је објавила фотографију из 1991. године, када је имала само 19 година и одушевила бројне фанове.

"‘91 кад сам била топ модел", написала је Нина поред фотографије, коју је допунила пjесмом "Марина" Прљавог казалишта.

Наравно, за фотографију је одмах добила бројне комплименте.

Колегиница Лепа Брена јој је поручила да је ''лутка лепа''.

"Топ модели заувијек остају топ модели", написао јој је водитељ Далибор Петко, а једна пратитељица написала је "Колико женствености у једној жени, прекрасна си Нина".

Пјевачица је недавно подијелила фотографију на којој је у елегантној бљештавој хаљини, а уз њу је поставила и цитат познате божићне пјесме: "Љубав је људима дом." Тај цитат привукао је пажњу њене колегинице Јелене Розге, која јој је коментарисала: "И ту је свако на свом." Нина је послије поставила само емотиконе срца, али њихово дописивање привукло је пажњу једног обожаватеља.

"Е, вас двије баш поразговарасте. Не можете никако другачије да се испричате него овако на Инстаграму?" писало је у коментару пратиоца који је додао емотиконе срца и пољубаца.

Друга пратитељица помислила је да се ради о злонамјерном коментару, па је упитала зашто коментарише са лажног профила, а обожавалац је одговорио како се не ради о лажном профилу, а најмање о злонамјерном коментару.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана