Никола Ђуричко игра уз Синатру: Ево чиме је окупиран српски глумац у Лос Анђелесу

Г.С.
Никола Ђуричко игра уз Синатру: Ево чиме је окупиран српски глумац у Лос Анђелесу

Српски глумац Никола Ђуричко већ дуже од године живи у Лос Анђелесу и редовно увесељава своје пратиоце на Инстаграму.

Овог пута Ђуричко је окачио видео-материјал у ком се види како вози аутомобил улицама Лос Анђелеса и слуша једну познату радио-станицу која пушта старе хитове.

“Драги пријатељи, предивно је време у Лос Анђелесу, ово је нова емисија 'Џони се вози Лос Анђелесом и дрнда радио'“, рекао је глумац док је насмијан играо уз глас Френка Синатре.

Познато је да је српски глумац почео да гради каријеру у Америци, а велики хит у ком ће глумити биће четврта сезона популарне серије Нетфликсове продукције “Stranger things”.

Никола није једина звијезда српског глумишта која покушава “преко баре” да изгради каријеру. Марија Каран је 2011. годне глумила у чак три страна филма, а у једном јој је партнер Ентони Хопкинс.

Стефан Капичић је изградио блиставу каријеру у Холивуду, глумећи у филму “Deadpool” са једним од најплаћенијих глумаца данашњице Рајаном Ренолдсом, али и у серији “Better Call Caul”, спинофу серије “Breaking Bad”.

Катарина Радивојевић још није пронашла пут за глумачки успјех у Њујорку, али гради каријеру као координаторка за културне активности при српском конзулату и неуморно иде на кастинге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана