Нико дуго ништа није чуо о Банету из “187”, а онда је поручио: “Борба је завршена”

blic.rs
Нико дуго ништа није чуо о Банету из “187”, а онда је поручио: “Борба је завршена”

Некадашњи члан реп састава 187, Бане Ковачевић, на друштвеним мрежама објавио је фотографију на којој се налази испред Клиничког центра Србије и то испред Клинике за кардиологију, а његова порука изненадила је и одушевила многе.

Изненадила јер нико није ни знао да је болестан, а одушевила јер је, како је написао, побједио.

“Борба је завршена, изашао к'о победник”, написао је Бане испод ове фотографије, а онда су услиједили коментари пуни подршке.

Иако су га многи у коментарима питали од чега је боловао, репер није одговорио, а београдски медији закључују да је пјевач боловао од неке тешке болести.

Медији преносе и да се Бане није дуго појављивао у јавности, а на фотографији може да се види да је репер прилично смршао.

У посљедње вријеме мало се зна о његовом животу, и све док није објавио фотографију, није се ни знало да болује од неке тешке болести.

На фотографији се види и да пјевач има газу на врату, те се наслућује да је имао хируршку интервенцију.

Група у којој је пјевао позната је по хитовима “Никад нећеш знати”, “Сликај”, “Једна од многих других”, “Поред ње”, а престали су заједно да наступају прије 15 година.

“Тачно је да смо се разишли због различитих мишљења. Никакве свађе није било, већ смо једноставно проценили да смо до сада, као група, урадили све што смо могли у нашој земљи. Изградили смо име и показали публици шта можемо. Марко ће вероватно наставити да се бави дизајном - за музику нисам сигуран. Што се мене тиче, сигурно остајем у музици. За највише месец дана би требало да уђем у студио и почнем са снимањем новог материјала који ће се разликовати од онога што сам до сада радио. Биће то р’н’б са најмодернијим ритмом америчке Западне обале - изјавио је 2004. године за “Блиц” Бане Ковачевић.

Бане се некада забављао и са трагично настрадалом Ксенијом Пајчин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана