Несторовић угостио Ђоковића и најавио заједнички пројекат

ГС
Несторовић угостио Ђоковића и најавио заједнички пројекат

Доктор Бранимир Несторовић угостио је Новака Ђоковића, свог великог пријатеља са којим је најавио озбиљан пројекат кад Ноле заврши сезону.

Ђоковићу је остао још само турнир у Лондону, крајем новембра и онда ће имати више времена да разради идеју са Др Несторовићем.

"Испланирао сам три, четири нека пројекта, која су мени важна. Једна је са Новаком са Теслијанцима, и то ће добро да крене. Чекамо да Новак заврши турнире", рекао је Несторовић.

Лик и дјело Николе Тесле су инспирација за Несторовића.

"Кад се прича о интегративној медицини, она је често ствар подсмеха, али заборавља се ко се њоме бавио. Тесла. Он је имао онај чувени апарат, лечио карцином крајем 19. века невероватном ефикасношћу. Онда му је апарат забрањен у Америци а Тесла проглашен за шарлатана", рекао је Несторовић за "Телеграф".

О Новаку нема шта ново да каже, што већ није рекао.

"Он је отишао далеко у менталном смислу. Јако далеко. Ја сам му рекао једном а он се смејао: 'Ти си прерано постао мисаоно биће'. Животом је предвиђено прво да јуриш девојке и да радиш ствари које радиш па онда постанеш мисаоно биће када оматориш. Он је некако сад постао озбиљан човек, и јако добар човек. Много ме вређа кад Срби не навијају за њега, то ме ужасно вређа. Схватиће кад он престане да игра да ми више никада нећемо имати, ни свет, али ми у следећих 100 година нећемо имати таквог играча", закључио је Несторовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана