Непрепознатљива: Адел у мини сукњи

ГС
Foto: Профилмедиа

Једна од највећих музичких звијезда данашњице, Адел, ужива у љубави са новим партнером у Лос Анђелесу.

И док њени фанови нестрпљиво очекују нови албум, она је, чини се у сасвим новој фази у животу.

Адел (33) њен партнер, спортски агент Рич Пол (39) снимљени су поново у Лос Анђелесу и више нико не сумња да је ријеч о љубави између њих двоје.

Оно што је овога пута привукло пажњу јавности јесте њена невјероватна линија коју је показала обучена у припијену црну ролку, мини сукњу и чизме, преноси б92.

Адел је показала плодове свога рада, пажљиво изабране исхране и тренинга, које је довело до губитка више од 40 килограма.

Медији су преносили и изјаву докторке Доминик Фрадин Рид, која је сарађивала са поп звездом, а која каже да се тајна губитка килограма крије не у само вјежбању и исхрани већ и у расположењу и менталном здрављу.

"Када је у питању губитак килограма, говорим својим пацијентима да дијете и вежбање сами по себи у већини случајева неће бити довољни. Многи од њих који су покушали да смршају изгубили су неколико килограма, али би их опет добили назад, понекад и више него што су имали. За успјешно и трајно мршављење треба да се усредсредимо на себе, а не само на то како да брже и најлакше изгубимо на тежини", објаснила је она британским медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана