Неле Карајлић и "Ван Гог" 10. и 11. марта на Јахорину

Г.С.
Неле Карајлић и "Ван Гог" 10. и 11. марта на Јахорину

ПАЛЕ - Ове године регион добија фестивал који ће од свог првог издања посјетиоцима, поред зимских љепота Јахорине, пружити пуно доброг садржаја и одличан провод.

Први "Јахорина СКИ фест" биће одржан 10. и 11. марта, а посјетиоце очекују концерти највећих рок звијезда региона. Прво вече фестивала резервисано за концерт легендарног Др Нелета Карајлића, 11. марта својом енергијом публику ће загријати бенд "Ван Гог" који је најавио и госта изненађења.

- Без обзира на искуство, пред сваки концерт осјећам позитивну трему док се не одсвира први тон, у овом случају то је подигнуто на степен више, јер је ово на неки начин повратак кући. Очекујем једну експлозију емоција, како са бине тако и од стране публике - рекао је Неле Карајлић за "Глас Српске" сусрет овом фестивалу.

Он је додао да је репертоар класични пресјек комплетне каријере, као и да свира у пратњи бенда "Осиромашени уранијум", са којима свира пет година.

- Уиграни смо као фудбалска репрезентација Аргентине. Репертоар су пјесме уз које су одрасле бројне генерације у претходних 40 година од првих дана "Забрањеног пушења" до посљедњих соло радова - каже он.

На овом фестивалу, публици ће се представити и локални бендови "Битанга и принчеви" и "Нео Стерео" који ће наступити као предгрупе.

Поред уживања на снијегу и у скијању, оба дана викенда посјетиоце очекују и дневне ди-џеј журке, игре без граница, роштиљ на тераси хотела "Вучко", а 11. марта књижевно поподне са Др Нелетом Карајлићем када ће бити представљени и стрип албум "Сарајевски атентат" и "Глуво доба" удружења "Девета димензија".

- Циљ нам је да олимпијску љепотицу приближимо свима, јер на овој планини за свакога има мјеста. Недавно смо на Јахорини организовали први фестивал занатског пива и рокенрола, а сада и овај фестивал који је дефинитивно нешто ново и нешто што до сада није виђено на Јахорини - рекао је директор Туристичке организације Града Источно Сарајево Игор Иконић и додао да наилазе на позитивне реакције како домаћих тако и страних туриста што је велики подстицај.

Улазнице за први "Јахорина СКИ фест" у продаји су онлајн преко сајта www.kupikartu.ba, као и на продајним местима Туристичке организације града Источно Сарајево на Палама и хотелу "Вучко" на Јахорини.

"Јахорина СКИ фест" се одржава под покровитељством Туристичке организације града Источно Сарајево, уз помоћ агенције "Travel 4 Fun ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана