“Нектар” пиво буди фестивалски дух

ГС
“Нектар” поносно стоји уз највеће фестивале у БиХ
Foto: Бањалучка пивара | “Нектар” поносно стоји уз највеће фестивале у БиХ

БАЊАЛУКА - Бањалучкој пивари је представљање новог бренда пива ‘Бараба’, новог изгледа “Нектар“ пива као и популарних радлера – “Нектар лимуна“ и “Нектар грејпа“, послужило као одлична увертира за богату фестивалску сезону чији је заштитни знак управо нови “Нектар“.

Из ове компаније истичу да су веома срећни јер се обистинила њихова тврдња да ће све ово проћи и да коначно можемо уживати у музици, дружењу и наравно - најбољем пиву.

-“Нектар”, наш највећи пивски бренд, већ дуги низ година, поносно стоји уз највеће фестивале у БиХ – “Nektar Fresh Wave“ и “Нектар ОК Фест“, као и бројне друге. Опредељеност Бањалучке пиваре јесте да подржи културу и рок музику, а посебно место заузимају и други музички догађаји. Упркос отежавајућим условима у којима смо се сви нашли у време пандемије,  било нам је важно да останемо уз све наше партнере и пружимо им подршку и тада и сада - изјавио је Слободан Срећковић, нови директор маркетинга Бањалучке пиваре. 

Девети „Nektar Fresh Wave“ фестивал биће одржан од 5. до 7. августа на бањалучкој тврђави Кастел, а на њему ће наступити више од педесет реномираних извођача. Ове године, Фестивал окупља нека од најпознатијих имена са свјетске регионалне сцене, која ће нам се придружити на главној бини фестивала: Sven Väth, Иларио Аликанте, Настја, Виктор Руиз, Дебора Де Лука, Јohn Digweed.

Бањалучка пивара, велики пријатељ ОК тима и генерални спонзор „Нектар ОК Феста“ пружила је подршку у припреми и планирању, седмог по реду, „Нектар ОК Феста” на Тјентишту.

-Овогодишњи “Нектар ОК Фест“ одржаће се од 13. до 15. августа на добро познатој локацији, Тјентиште – Национални парк Сутјеска. На три фестивалска стejџa публика ће ове године бити у прилици да ужива у наступима најпознатијих имена домаће и регионалне сцене. Ту су: „Van Gogh”, „Бајага и инструктори“, „Хладно пиво“, „Горан Баре & Мајке“, „Zooster“, Дарко Рундек & екипа, „Бркови“, ТБФ, „Канда, Коџа и Небојша“, Мореуз и многи други. Осим музичког програма очекују нас и филмске пројекције, промоције књига, активности у природи - рафтинг, планинарење -  поручују из ОК тима.  

Поред поменута два фестивала,  „Нектар“ пиво је заштитни знак „Нектар Гарден феста“ који се одржава у периоду од 22. јула до 24. јула  и „Мото феста Бањалука“ који се одржава у периоду од 20. до 22. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана