НЕКТАР ОК ФЕСТ 2023: Најбоља забава и ове године је у ОК кампу

Г.С.
НЕКТАР ОК ФЕСТ 2023: Најбоља забава и ове године је у ОК кампу

ОК камп, Нектар ОК Феста, епицентар је најбоље фестивалске забаве, дружења, осмијеха и плеса. Током четири дана, колико највјернија фестивалска публика - ОК кампери, има прилику да борави у истом, стварају се успомене, нова познанства, па и пријатељства и из године у годину кампери имају још један мотив више, зашто доћи и боравити у самом срцу фестивала, али и једног од најљепших националних паркова у овом дијелу Европе.

Како бисмо оправдали дугогодишње повјерене највјерније фестивалске публике, ове године ОК team, све кампере обрадоваће са новим садржајима. И овога пута, фестивалски камп отворићемо дан раније, 13. јула у 12:00 , а све оне који дођу, на Sky Cola OKС stage -у очекује одличан провод уз два сјајна бенда. Са нама су KILLO KILLO банда и КОИКОИ.

KOIKOI су genre-fluid, ass-moving, mood-seinging infdie-rock бенд из Србије, који је брзо постао једно од најврућијих нових имена indie сцене у регији. Својим изврсним дебитантским албумом "Позив у страну"  и енергичним live наступима попуњавају празнину између интиме undergorunda и mainstream гламура, те брзо освајају публику гдје год се појаве. 

Војислав Малешев, познат као Killo Killo, пјевач је, кантаутор и MC из Новог Сада. Послије неколико година самосталног рада на пјесмама, 2007. године одлучио је окупити бенд базиран на roots reggeau који садржи елементе ска, rock-steadya и dance-hilla, па све до типичних карипских стилова. Неријетко мијеша звук балканског соула и веома емотивног, самотњачког блуза.

Да бисте присуствовали овим, али и свим другим наступима сјаних извођача и бендова који нас ове године очекују 14/15/16 јула на деветом по реду Нектар ОК Фесту, потребно је да свој ОК камп пакет осигурате на вријеме. Пакет је тренутно доступан по актуелној цијени од 55 КМ путем продајних система у БиХ /www.gogstix.ba/, Србији /www.gogstix.com /, Црној Гори /www.gogstix.me/ и Хрватској /www.entrio.hrр/. ОК камп пакет подразумјева боравак у фестивалском кампу од 13. до 17. јула и улазницу за фестивал. Ова цијена пакета актуелна је до 01. јула, када ће пакет и даље бити у понуди, али по новим цијенама. 

Комплетан програм овогодишњег Нектар ОК Феста, по данима и stage-вима доступан је на званичној фестивалској страници www.okfest.net/"line-up . Све инфо о расположивим фестивалским пакетима и осталим садржајима потражите на www.okfest.net

Уз Нектар ОК Фест и ове године су пријатељ фестивала компанија м:тел, банка партнер фестивала Unicredit Bank Banja Luka, те VISA – службена фестивалска картица.

ОК team

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана