НЕКТАР ОК ФЕСТ 2023: ЕКСТРА ПОНУДА – тродневне улазнице за VISA MAIN STAGE

ОК Фест
НЕКТАР ОК ФЕСТ 2023: ЕКСТРА ПОНУДА – тродневне улазнице за VISA MAIN STAGE

Од 01. маја у продаји су тродневне улазнице за програм на VISA MAIN STAGE-у деветог по реду Нектар ОК Феста који ће се 14/15/16 јула одржати на Тјентишту/НП Сутјеска.

Тродневне улазнице по EXTRA цијени од 30,00 КМ доступне су путем продајних система у БиХ (gigstix.ba), Србији (gigstix.com), Црној Гори (gigstix.me) и Хрватској (ентрио.хр). Куповина исте омогућиће вам сјајну забаву уз феноменалан фестивалски програм који на ВИСА маин stage доносе: Џибони / др Неле Карајлић / Горан Баре & Мајке / Бркови / Дарко Рундек & Екипа / Констракта / Коља и Гробовласници / Бомбај Штампа / Зостер / Миле Кекин / Све Барабе / Артан Лили.

И ове године влада велико интетересовање за Нектар ОК Фест. Први фестивалски пакети који су се односили на смјештај у хотелу, апартманима, бунгаловима, распродани су у рекордном року још у фебруару и прије објаве самог lineapa. Тренутно је у понуди и омиљени пакет фестивалске публике, ОК камп који подразумјева тродневни боравак у кампу и улазницу за фестивал. Исти је доступан путем горе наведених тицкет сервиса у БиХ и региону. За све купце овога пакета фестивалски камп се отвара дан раније, у четвртак 13.07. од 12:00.

Напомињемо да сви купци једног од фестивалских пакета који су били у понуди, или су доступни још увијек, са боравком у смјештајним објектима или ОК кампу, добијају фестивалску наруквицу која им омогућава приступ комплетном концертном програму на сва три фестивалска stage-а, као и свим осталим садржајима на Тјентишту који се реализују унутар фестивалске зоне.

Овогодишњи Нектар ОК Фест доноси вам много фантастичких садржаја, одличне музике и сјајне атмосфере на једној од најљепших фестивалских локација у овом дијелу Европе – националном парку Сутјеска.

Комплетан програм по данима и stage-vimа доступан је на званичној фестивалској страници www.okfest.net/"line-up .

Упустите се са нама у ОК авантуру и ове године, чекамо вас на Тјентишту 14/15/16 јула. Све инфо о расположивим фестивалским пакетима и осталим садржајима потражите на www.okfest.net

Уз Нектар ОК Фест и ове године су пријатељ фестивала компанија m:tel, банка партнер фестивала Unicredit Bank Banja Luka, те VISA – службена фестивалска картица.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана