“Нектар” доноси укус љета на “Нектар ОК Фест”

Г.С.
ОК Фест
Foto: Архива | ОК Фест

БАЊАЛУКА - Бањалучка пивара и ове године заједно са организаторима поручује да све посјетиоце и љубитеље „Нектар” пива очекује много позитивне енергије и разносврсних садржаја на овогодишњем, деветом, по реду „Нектар ОК Фесту”.

Познато је да је „Нектар” пиво увијек уз добар звук и фестивале који промовишу развој рок сцене, па подршка највећем фестивалу у БиХ „Нектар ОК Фесту” ни ове године није изостала. Поред тога, Бањалучка пивара ставља акценат на екологију, али доноси и једну необичну сарадњу - са једним модним брендом.

- Бањалучка пивара са својим „Нектар” пивом увијек је уз рок музику у циљу промоције развоја рок сцене. Ове године, у сарадњи са брендом „Браат” представљамо и колекцију „Адвентуре” која је инспирисана „Нектар ОК Фестом” и вриједностима које овај фестивал носи, а то су добро пиво, музика и дружење са нагласком на значај очувања околине. Уз врхунску забаву, наступе најпознатијих имена домаће и регионалне сцене и ове године ће на Фестивалу бити креиран и мурал „Нектар, немој да мрачиш. Попиј свијетло!”. Као и претходних година, идеја је да се лименке искористе за умјетничко дело, умјесто да нарушавају прелијеп крајолик Тјентишта - изјавила је Андреа Лиздек,  маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

С друге стране, организатори Фестивала најављују још бољу забаву уз неизоставан нагласак на значај одговорног дјеловања према заштити околине.

- Овогодишња девета по реду „Нектар ОК Фест” авантура одржаће се од 14. до 16. јула на Тјентишту. С обзиром на то да се фестивал одржава у једној од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе – Националном парку Сутјеска, обавеза организатора јесте и одговоран однос према природи, те самој фестивалској локацији. Из тог разлога нам је драго што и ове године заједно са нашим партнерима Бањалучком пиваром позивамо све посјетиоце на добру забаву уз „Нектар” пиво, а да при том воде рачуна и о очувању природе, јер поред доброг провода то и јесте најважнија одлика „Нектар ОК Феста” по чему се издваја од осталих фестивала у региону - изјавио је Дубравко Сувара директор „Нектар ОК Феста”.

Бањалучка пивара са својим најпознатијим брендом „Нектар” пивом већ годинама поносно стоји уз највећи фестивал у БиХ, а ове године све посјетиоце очекује још боља забава уз позната имена као што су Канда Коџа и Небојша, ТБФ, Дел Арно Бенд, Репетитор, Елементал, Обојени програм, Артан Лили, Констракта, Бомбај Штампа, Џибони, ДЛМ, Смоке Мардељано, Зостер, Дарко Рундек & Екипа, Све Барабе, Бркови, Краљ Чачка, Др Неле Карајлић и позната имена елетронске сцене попут Синише Тамамовића, Кристијана Молнара, Nakadie, Nick Curlu-а и Младена Томића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана