“Негатив” свирком у “Комбанк дворани” обиљежио јубилеј: Двије деценије стале у један концерт

Г.С.
“Негатив” свирком у “Комбанк дворани” обиљежио јубилеј: Двије деценије стале у један концерт

Први већи концерт домаће музике у овој години у Србији одржан је у “Комбанк дворани” захваљујући рок групи “Негатив” на челу са пјевачицом бенда Иваном Петерс, који су одушевили своје вјерне обожаваоце током два сата енергичне и експлозивне свирке.

- Желимо вам добродошлицу на представу “Негатив”. Хајде да певамо заједно, то барем можемо заједно да радимо, дозвољено је сигурно. Једино овако можемо да се виђамо, са маскама, зато молим вас да се поштују правила и све мере, да све буде у реду - рекла је лидерка и
оснивачица бенда Ивана Петерс, у обраћању публици.

Један од најбољих женских вокала у домену рок музике приредила је репертоар као пресјек каријере дуге 20 година. Наступ је био својеврсни увид у четири студијска албума, издвојивши најбоље нумере из протекле двије деценије.

- Мало смо испали из фазона, кондиције, тренинга, надам се да нам нећете замерити - навела је Петерсова, која је користила сваки тренутак да комуницира са својим ватреним обожаваоцима, који су све вријеме плесали и пјевали скоро све стихове и рефрене.

Имали су своје праве љубитеље распоређене по цијелој сали који су скандирали више од свих њихова имена и увијек их бодрили и тражили више.
Бенд је имао и госте, надареног џез пијанисту Драгана Ћалину, као и младог момка Огњена, који је на гитари одсвирао “Танго”, а публика уз то играла.
Било је довољно мјеста и за непролазне песме “Ни овде ни тамо”, “Време је”, “Изненади ме”, наравно и “Ја бих те сањала”, “Спусти ме на земљу” и “Јулија”.
- Плашила сам се како ће све ово изгледати, због целе ситуације, али ето, мени је било много добро, не знам за вас - расположено и срећно је изјавила Ивана Петерс на крају концерта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана