Наташа Беквалац се повлачи са музичке сцене

Г.С.
Наташа Беквалац се повлачи са музичке сцене

Позната српска пјевачица Наташа Беквалац објавила је фотографију на свом Инстаграм профилу уз детаљан опис своје одлуке да се повлачи са музичке сцене.

Наиме, само прије неколико дана певјачица је донијела одлуку да прекине конзумацију цигарета, а како је сада признала на овој друштвеној мрежи, ова одлука покренула је и низ других.

Пјевачица је у јавном обраћању на Инстаграму рекла да је донијела одлуку да неко вријеме неће наступати јер је, како каже, исцрпљена и није расположена, а оно што је привукло највећу пажњу јесте дио који се односио на мушкарце који су је повриједили.

"Невероватно како је једна велика промена повукла низ других. Уморна сам, исцрпљена и нисам расположена. Осећам да је ово време када морам да се вратим себи. Правој, здравој, срећној себи. Оној која у сваком моменту има шта да пружи, да да. Одлучла сам да једно време не наступам, да ми треба пауза али да музици морам да останем близу. Не на сцени и делећи је са публиком, већ да будемо само нас две. Музика и ја... У студију. Не знам где ће ме све ово одвести али знам да сам спремна и да ће све што из овог изађе бити тако моје и искрено. Чисти ми се и прошлост... Неки мушкарци који су ме јако повредили... Јавили су се... И рекли извини... Написали... Ваљда је и то све потребно да бих била слободна... Своја... И инспирисана", написала је Наташа, која није прецизирала имена мушкараца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана