Наташа Беквалац отвара "Љетне ноћи" највећим концертом у Бањалуци до сада

ГС
Наташа Беквалац отвара "Љетне ноћи" највећим концертом у Бањалуци до сада

БАЊАЛУКА - На тврђави Кастел вечерас почиње највећи и најпосјећенији фестивал у Бањалуци, који ће угостити нека од највећих имена регионалне музичке сцене. Не пропустите прилику да будете дио овог спектакла, јер вас очекују три велика концерта и много доброг провода.

Фестивал ће отворити Наташа Беквалац, једна од најпопуларнијих пјевачица на Балкану.  Њени хитови ће загријати атмосферу и пружити публици вече за памћење, пуно емоција и фантастичне музике.

Други дан фестивала, 26. јул, обиљежиће "Негујмо журка", догађај који не треба посебно најављивати, јер је трећу годину за редом синоним за одличан провод и јединствену журку. 

Трећа ноћ, 27. јул, резервисана је за посебан спектакл - концерт Драгане Мирковић и вече испуњено хитовима који су обиљежили генерације.

У току фестивала, тврђава Кастел ће се претворити у амбијент клуба на отвореном. Фестивал "Љетне ноћи" ће се одржати од 25. до 27. јула, у организацији маркетинг агенције "Euphoria", а на фестивалу се очекује преко 20.000 посјетилаца, како домаћих, тако и страних.

Погледајте како изгледа највећи клуб на отвореном на Балкану!

Одушевиће вас својим модерним дизајном, врхунским озвучењем и расвјетом која прави савршену атмосферу, а овакав музички фестивал засигурно ће надмашити сва очекивања и обогатити туристичку понуду града.

Према временској прогнози за наредна три дана, спрема се незаборавна забава под отвореним небом, видимо се на тврђави Кастел!

Преостале улазнице су у продаји на gigstix.ba, Тргу Крајине, у Caffe-у Судница и Поштама Српске у Бањалуци. Више информација сазнајте на званичном сајту "Euphoriе" и бројевима телефона +387 66 11 22 88 и +387 66 11 22 99 (Вибер, WhatsApp).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана