Најпознатија имена регионалне електронске сцене овог љета стижу на Тјентиште

ГС
Најпознатија имена регионалне електронске сцене овог љета стижу на Тјентиште

ОК публици представит ће се у оквиру програма ОК Суммер стаге крај највећег базена на Балкану, гдје уз одличне ритмове публика ужива у дневном програму, као и на ОК Афтер Партy у ОК кампу гдје публика у најбољој атмосфери дочекује најљепше зоре на Тјентишту.

Првог фестивалског дана, у петак 14. августа, за дневну, али и ноћну атмосферу на оба стаге-а задужени су Синиша Тамамовић и Александер Г.

Бањалучки Ди Џеј и продуцент Синиша Тамамовић, последњих неколико година гради успјешну свјетску каријеру наступајући на бројним догађајима широм Европе, Јужне Америке и САД-а. Од 2011. године живи и ради у Лондону, гдје гради самосталну каријеру.

Од самог почетка Александер Г се издвајао са напредним и бескомпромисним сетовима, непогрешивим слухом за жеље и потребе масе која је испред њега. Данас су његови сетови снажни, енергични, пажљиво сложени и одабрани, а његови наступи нешто што се дуго памти.

Врхунских ритмова неће недостајати ни дугог фестивалског дана, у суботу 15. август, гдје ће публику у оквиру дневног програма ОК Summer Stage -а у појачаном саставу забављати Младен Томић, Тони Јурановић и Nebs Jack.

Хипнотички спој техна и тек хауса, додатно појачан снажним грувом и бас линијама одликују сетове Младена Томића, Ди Џеја и продуцента, који је освојио срца клабера широм планете. 

Препознатљив је по бескомпромисном звуку, снажној енергији од које је саткан сваки његов сет, пажљиво одабраним композицијама и уникатној продукцији.

Тони Јурановић, мултиинструменталист, са преко 20 година искуства на сцени. Стилски неограничен и непредвидљив, те у комбинацији са савршеном техником миксања на флору никог не оставља равнодушним.

Ди Џеј и продуцент Nebs Jack  већ неколико година препознатљиво је име на регионалној сцени електронске музике и један је од главних извођача овог звука у БиХ. Осим у свом музичком изражају, Небс је познат и по напорима у стварању и јачању регионалне сцене електронске музике.

По завршетку програма на Јегермајстер мејн стејџу Младен Томић и Тони Јурановић наставиће да забављају публику на ОК Афтер Парти у ОК кампу.

Финиш фестивала, у недјељу 16. августа обиљежит ће наступ Кристијана Молнара на ОК Summer Stage -у, те Марка Настића и Петра Дундова на ОК Афтер Парти.

Марко Настић, важи за једног од најбољих умјетника југоисточне Европе који се истакао као Ди Џеј и продуцент. У каријери дугој готово 20 година, Марко је направио више од 200 издања, укључујући рмџ и копродукције.

Кристијан Молнар један је од омиљених Ди Џејева регионалне публике. Воли да експериментише различитим музичким жанровима, као што су диско, Чикаго хас, дип техно, нови талас, фанк и соул.

Ако говоримо о електронској музици и тецхну, Петар Дундов по свом таленту, музичком стажу и дискографији спада међу најплодоносније регионалне ауторе. Данас иза себе има велики број синглова, те пет самосталних албума, на којима је према бројним критичарима тецхно музику уздигао на виши степен.

Нектар ОК Фест уз одлична имена регионале музичке сцене ове године на Тјентишту 14/15/16 августа, пружа непоновљиво искуство и невјероватна 72 сата одличне забаве.

Уз фестивал су и ове године Аддико банка, банка партнер фестивала и пријатељ фестивала компанија м:тел.

Уколико још нисте осигурали ваш фестивалски пакет, право је вријеме за то. У понуди су ОК камп пакети - Пакет III / камп + улазница + превоз/ по цијени од 60,00 КМ, те пакет ОК камп / камп + улазница/ - 35,00 КМ. 

Осим боравка у ОК кампу у понуди су и бунгалови „Кампа Сутјеска" по цијени од 150,00 КМ. Све информације налазе се на званичној фестивалској страници.

(Klix)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана