Најављен програм "Нектар ОК" феста: "Апокалиптика" коначно на Тјентишту:

Миланка Митрић
Најављен програм "Нектар ОК" феста: "Апокалиптика" коначно на Тјентишту:

ФОЧА - Разнолики музички жанрови, познати бендови, соло извођачи и добра енергија, само су дио фестивалске приче "Нектар ОК феста", који ће ове године бити одржан од 15. до 17. јула на Тјентишту, најавили су организатори.

На три фестивалске бине, у Националном парку Сутјеска, једном од најљепших у овом дијелу Европе, своју музику са посјетиоцима ове године дијелиће бројни извођачи домаће и регионалне музичке сцене.

- "Апокалиптика", "Дубиоза колектив", "Урбан и 4", "Гоблини", Нено Белан и "Фјуменс", Војко В, "Лет 3", Едо Маајка, Дејан Милићевић, Леа Добричић и многи други, у ову природну оазу доносе различитости музичких жанрова и засигурно много добре и позитивне енергије, која ће уз подршку фестивалске публике и ове године на Тјентишту направити атмосферу за памћење - саопштили су организатори.

Главно име овогодишњег издања фестивала је фински симфоник метал бенд "Апокалиптика", чији наступ је био најављен 2020. године, али је због пандемије пролонгиран. Овај састав наступиће 15. јула на главној бини.

- Ови суперталентовани виолончелисти публику из цијелог свијета одушевљавају својим интерпетацијама хеви метал нумера на виолончелима. Осим њих за фантастичну атмосферу на вечерњем програму маин стаге-а побринуће се и миљеници публике у цијелој регији "Дубиоза колектив", који су од посљедњег сусрета на Тјентишту спремили и нешто ново, у чему ће публика засигурно уживати. А осим тога очекује нас још много добре музике, забаве и плеса уз врхунске извођаче који ће нас током три дана забављати на главној бини, а то су "Гоблини", Нено Белан и "Фјумес", Урбан и 4", "С.А.Р.С.", Кирил Џајковски, "Зостер", Никола Врањковић, "Психомодо поп", "И-плеј" и "Силенте".

На другој фестивалској бини "Скај кола ОК" током фестивала наступиће "Отродокс келтс", "Лет 3", Војко В, Едо Маајка, "Саншајн" и "М.О.Р.Т.", док ће на трећој бини посјетиоци имати прилику да уживају у наступима познатих имена електронске музичке сцене, на "Сара ОК самер" бини, али и на афтер партију фестивала.

- За сву ову енергију, атмосферу, те дане и јутра за памћење уз врхунски звук, ове године задужени су "Афтер Афер", Александер Џи, Дејан Милићевић, Леа Добричић, Марина Карамарко, Младен Томић и Петар Дундов - саопштили су организатори, а комплетан распроред свих наступа доступан је на званичној страници фестивала.

Организатори додају и то да посјетиоце ове године, осим добре музике очекују и бројни други садржаји, као што су рафтинг на тари, планинарска шетња до Трновачког језера, као и садржаји у "ОК бук зони" и "ОК синема зони".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана