На Тјентишту букирани хотелски капацитети

Глас Српске
На Тјентишту букирани хотелски капацитети

За свега два дана сви смјештајни капацитети на Тјентишту букирани су у вријеме одржавања овогодишњег, петог по реду "Нектар ОК феста", који почиње 6. јула.

Они најбржи и они који су имали највише среће успјели су да обезбиједе своје мјесто у хотелу и павиљонима на Тјентишту, те да уграбе један од понуђених ОК пакета који су, осим смјештаја, подразумијевали и превоз, рафтинг, планинарење и улаз на све три фестивалске позорнице.

И они највјернији ОК кампери уграбили су прилику и у оквиру суперпонуде за само 25 марака осигурали свој камп пакет који им омогућава тродневни боравак у кампу уз могућност присуства фестивалском програму на сва три стејџа. С обзиром на то да је и ограничени број ОК камп пакета у суперпонуди распродат, јуче је пуштен у продају нови контингент ОК камп пакета по цијени од 30 КМ, а ова екстрапонуда биће актуелна до краја марта.

Организатори истичу да су за кампере обезбиједили све потребне услове за угодан боравак у природи, као и понуду додатних садржаја, тако да ће сви који су заинтересовани за уживање у рафтингу Таром и планинарским шетњама у Националном парку "Сутјеска" бити у прилици да се пријаве на њих за вријеме трајање фестивала у самом ОК кампу. 

За најбоље журке у ОК кампу задужени су Лака, "Земља грува", "Атеист реп", "Обојени програм", "Хладно пиво", "Ритам нереда", Џибони и многи други. Информације о преосталим ОК пакетима доступне су на званичној страници фестивала http://okfest.net/"пакети. ОК тим подсјећа да је и ове године Адико банка партнер фестивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана