"На путу сам опоравка" Мадона показала како изгледа након изласка из болнице

GS
Foto: Instagram

Пјевачица Мадона (64) је крајем јуна забринула обожаваоце широм свијета када је објављено да је у болници због лошег здравственог стања и тешке инфекције.

Мадона је сада први пут објавила своју фотографију на такозваном “сторију” на Инстаграму, а на којој чврсто држи плишану играчку.

“Краљица попа” се прије неколико дана захвалила обожаваоцима на свој подршци коју је добијала из дана у дан.

– Хвала вам на позитивној енергији, молитвама и ријечима исцељења и охрабрења. Осјетила сам вашу љубав. На путу сам опоравка и невјероватно сам захвална за све благослове у мом животу – започела је причу пјевачица.

Рекла је да је након што је први пут помислила на своју дјецу када се пробудила у болници, њена следећа помисао била да не жели да разочара обожаваоце или људе који су јој помогли да се припреми за предстојећу свјетску турнеју, а која је отказана због њеног лошег здравственог стања.

– Моја прва помисао када сам се пробудила у болници била су моја дјеца. Моја друга помисао је била да не желим да разочарам никога ко је купио карте за моју турнеју. Такође нисам желио да изневерим људе који су неуморно радили са мном током последњих неколико мјесеци на стварању моје турнеје. Не волим да разочаравам било кога, пише Магазин Новости.

Пјевачица је тада додала да се фокусира на своје здравље и постаје јача

– Увјеравам вас, вратићу се чим будем могла – завршила је излагање пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана