На “Nektar Garden Fest” и овог љета бесплатно возом

ГС
Foto: ГС

Ближи нам се трећи по реду “Nektar Garden Fest”, који ће бити одржан у Приједору 30.јуна и 1. јула.

На великој бини Љетне баште наступиће најзвучнија домаћа и регионална имена, која нам гарантују незабораван провод за све генерације.

Фестивал отвара група Синхро, након којих ће наступити један од најпознатијих регионалних пунк рок састава “Психомодо Поп”, који се након неколико година враћа у Приједор, и који ове године слави 40 година постојања и рада.

Исте вечери уживаћемо у наступу  једног од најактивнијих бендова региона “Бркови”, чести гости у граду на Сани, који ће публици представити свој нови албум ”Крвава новчаница“.

Насљедник издања „Бркови су да се воле“ први је материјал који је бенд снимио са два нова члана, гитаристима Аленом Влајнићем – Талентином и Игором Паспаљем из Приједора, гитаристом 2020.године по избору магазина “Guitar World".

Са великим одушевљењем публика у Приједору очекује наступ Др Нелета Карајлића, некадашњег фронтмена и пјевача сарајевске рок групе “Забрањено Пушење” и аутора популарних телевизијских серијала “Топ листа надреалиста” и “Сложна браћа”. Његова енергија и безвременски хитови загарнтовано ће подићи атмосферу до самог усијања.

У друго вече “Nektar Garden Fest” уводи нас приједорски алтернативни бенд “Ехо Радар”, који ће публици поред нових синглова, представити и нове чланове.

У приједорској Љетној башти наступиће и добитници МТВ награде и предводници модерне балканске поп-рок сцене, који су  прошле године обиљежили десет година рада, бенд „Ничим Изазван” из Србије. Овај састав по други пут стиже у Приједор, а недавно су објавили четврти студијски албум”Иду године”.

Овог љета први пут из Ријеке нам стижу Neno Belan & Fiumensi. Бившем фронтмену “Ђавола” професионална каријера траје 38 година, а са  Fiumensima је прошле године обиљежио 25 година успјешног рада. 

Познат је по бројним хитовима, између осталог ту су “Ријека снова”, “Вино ноћи”, “Поноћна звона”,”Оцеани љубави” “Сунчан дан”, а публика у Приједору ће имати прилику и да чује нови сингл ”Жути Семафор“.

Бајага и инструктори, један од највољенијих рок бендова у региону, овог љета затварају “Nektar Garden Fest”. За све њихове велике хитове, једна ноћ је недовољна, тако да је загарантовано да ће забава трајати до дубоко у ноћ.

Набавите своју улазницу преко gigstix.ba, а Жељезнице Републике Српске ће вам обезбиједити бесплатан и сигуран превоз до фестивала и назад у вријеме када вама то највише одговара.

Све што је потребно да урадите је да вашу карту предочите на шалтеру Жељезнице. ⁣

Улазнице за Nektar Garden Fest могу се купити на  www.gigstix.ba, у оквиру Гигстикс продајне мреже, те на улазу фестивала на сам дан догађаја. Дводневне улазнице су у продаји по цијени од 35 КМ, а једнодневне 20 КМ. ⁣

За више информација пратите нас на  www.gardenfest.net  , као и Фејсбук и Инстаграм страницама фестивала.

 

  Окупите екипу, посјетите “Nektar Garden Fest” у Приједору и доживите најбоље моменте вашег љета. Закорачи у башту најбољег љетног провода!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана