Музичке звијезде Шулц, Сатори и Екрен потврдили учешће

Срна
Музичке звијезде Шулц, Сатори и Екрен потврдили учешће

НОВИ САД - Учешће на овогодишњем фестивалу “Егзит” у Новом Саду потврдили су хитмејкер Робин Шулц, цијењени холандски умјетник српског поријекла Сатори лајв, као и надолазећа хаус звијезда Есе Екрен, саопштено је из организаторског тима овог фестивала.

Шулц иза себе има више од 15 милиона продатих албума и синглова, више од четири милијарде стримова и више од 250 златних и платинастих тиража широм свијета.

Сатори цијени балканску етно музику, наглашава организатор и додаје да ће се та инспирација препознати и на његовом новом албуму, као и на предстојећем наступу пред Егзитовом публиком.

Екрен, коју медији због егзотичног хаус звука пореде са њеним суграђанином Махмут Орханом, прошле године је уписала и наступ на “Егзитовом” лајф стриму.

Раније су учешће на 20. “Егзиту” потврдиле свјетске и регионалне звијезде, попут Дејвид Гета, ди-џеј Снејка, Тајге, Паула Калкбренера, Нине Кравиц, Бориса Брејч, као и многих других.

Уз њих на фестивал стиже и низ домаћих извођача, који заокружују програм омиљене прогресивне транс бине “Гала транс експеримента”.

“Егзит”, један од највећих и најбољих музичких фестивала у свијету биће одржан од 8. до 11. јула на новосадској Петроварадинској тврђави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана