“Мото фест” Бањалука на висини задатка, Неле Карајлић и Нешо Галија имали наступе за памћење

ГС
Неле Карајлић и Нешо Галија имали наступе за памћење
Foto: Велибор Трипић | Неле Карајлић и Нешо Галија имали наступе за памћење

“Мото фест” Бањалука званично је почео синоћ, а Неле Карајлић и Ненад Милосављевић, познатији као Нешо Галија, имали су наступе за памћење, како су и најавили прије концерта.

Неле је раније истакао како се не сјећа да је у својој богатој каријери наступио на мото-догађају, да су му бајкери посебно драги због несебичне љубави и поштовања које међусобно његују.

Нешо Галија рекао је да је позитивно изненађен величином, озбиљношћу и потенцијалом “Мото-феста”.

Сви посјетиоци и љубитељи двоточкаша имали су прилику да уживају на Кастелу.

Наше фотографије говоре више од ријечи и најбоље одсликавају фантастичну атмосферу на бањалучкој тврђави.

Осим тога, спектакуларни мото дефиле, стунт вожње, бајкерске игре и изложбе - само су дио богатог програма који нас очекује у Бањалуци.

За незаборавне фестивалске вечери поред Нелета Карајлића и “Галије” задужени су “Ван Гогх”, Кербер, “Бјесови”, “Лове Хунтерс”, Ђорђе Давид&Death Saw и Ивана Петерс и “Мореуз”.

“Мото-фест” је од самог почетка препознатљив по хуманитарном карактеру, па ће и ове године бити организована хуманитарна томбола којом ће бити прикупљена средства која ће бити донирана Удружењу за помоћ лицима са аутизмом “Дјеца свјетлости”, Бањалука, преносе Независне. Фестивалске улазнице потражите на платформи њњњ.купикарту.ба, на продајним мјестима - Трг Крајине, кафе бар “Кошница” и кафе бар “Hey Joe”.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана