Мноштво ликова за нови свијет Бетмена

Agencije
Мноштво ликова за нови свијет Бетмена

Нови филм о познатом јунаку Бетмену (Брусу Вејну), који ће режирати Мет Ривс, увелико је у припреми, а према најновијим информацијама, Ривс тренутно трага за глумцима који би му помогли да уведе остале значајне ликове, као што су Riddler, Two-Face и Catwoman.

Улога Бетмена је већ одавно повјерена глумцу Роберту Патинсону, а Riddlera или Penguina би требало да глуми Џона Хил, мада, ако је судити по ранијим информацијама, Хилу ће ипак бити препуштена улога Riddlera.

 

Кастинзи за глумце су у току, тако да би вјероватно ускоро требало да буду објављене и остале информације везане за улоге које треба да буду додијељене глумцима.

Филм “Batgirl” је једно од остварења чији настанак се већ помињао, тако да би у ову верзију Ривс требало да уведе и њен лик, односно лик Барбаре Гордон. Такође, у филму би требало да се појави и Џим Гордон, као глава полиције у Готаму.

Један од ликова који ће бити представљен је и добро познати Дик Грајсон, односно Робин. Очекивања су да његов лик буде представљен и у одвојеном филму “Nightwing”, који би требало да служи као почетна прича о поријеклу лика.

Ако би Ривс у филм увео све ликове, то би могло да отвори неке нове путеве за Бетменов филмски универзум. С обзиром на то да ће филм бити рађен за компанију “Ворнер Брос”, постоји и шанса да  прича о Бетмену оде у смјеру приче компаније “Сони” и раније сарадње на стварању “Марвеловог” филмског универзума.

С обзиром на то да је Бетмен, као и остали ликови, смјештен у ДЦ универзум, и с обзиром на различитост приступа причи, стриповским ликовима и темама, овај филмски универзум не би требало да буде изразито високобуџетни, као што је то случај са “Марвеловим” филмовима.

Но, наведена нагађања још нису у потпуности потврђена, али свакако је сигурно да би то била радост за обожаваоце, уколико би увођењем многих нових и старих познатих ликова настала франшиза какву је ономад створио Кристофер Нолан.

Филм би премијерно требало да буде приказан 2021. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана