Многи се питају кад ће се огласити легендарна петорка „Пријатеља“ о смрти Перија

ГС
Многи се питају кад ће се огласити легендарна петорка „Пријатеља“ о смрти Перија

Изненадна смрт Метју Перија шокирала је фанове серије „Пријатељи”, али и бројне његове колеге.

Иако су се бројни глумци огласили, многи се питају зашто се нису огласиле звијезде култне серије.

Према писању страних медија Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Мет ЛеБланк, Лиса Кудроу и Дејвид Швимер, наводно раде на заједничкој изјави коју ће објавити и одати почаст пријатељу и колеги с којим су годинама радили и оставили неизбрисиви траг у телевизијској историји.

„Пријатељи”, серија која је пратила животе шестеро пријатеља у својим 20-има који живе у Њујорку, била је хит широког свијета током свог емитовања између 1994. и 2004. године, а њезине репризе су и изнимно популарне и годинама касније.

Међутим, главне звијезде серије још увијек шуте о смрти свог блиског пријатеља и наводно се колебају око тога што и како да кажу.

Кинзи Шефилд рекла је за ГБ Њуз да ће објавити заједничку изјаву у наредним данима, коју многи већ сада с нестрпљењем ишчекују, преноси Кликс.

„Нова информација је да главна постава ‘Пријатељи’ тренутно ради на заједничкој изјави коју ће моћи објавити. Према изворима сви су забринути због смрти Метју Перија, кажу да им је он био брат и да су га жестоко штитили у неким од његових најтежих раздобља. Они вјерују да је ово невјеројатно неправедно, према изјави једног пријатеља Лисе Кудроњ, нико од њих није предвидио ово јер су се осјећали као да је стварно добро и да му је ово била једна од његових најбољих година”, изјавила је Кинзи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана