Мистерије и теорије око новог албума Iron Maiden

headliner.com
Мистерије и теорије око новог албума Iron Maiden

“Iron Maiden” износи све више детаља о свом 17. албуму, који ће, чини се, носити назив “Writing on the Wall” или “Belshazzar’s Feast”.

Тизери круже интернетом већ неколико дана, а ирски магазин “Hot Press” изложио је снажан аргумент који наговијештава да ће сви детаљи бити откривени 15. јула.

Наиме, писац Едвин Мекфи започео је свој лов на наговијештаје након што је приметио да је пјевач Брус Дикинсон у недавном ТВ интервјуу имао мајицу са натипсом “Belshazzar’s Feast”, а када је причао о плановима Maidenа рекао је:

“Не могу да вам кажем шта је то, али то вам је испред носа”.

Мекфи је примјетио и да је низ Maiden објава на друштвеним мрежама имао слоган “W.О.Т.W.”, за који је теоретисао да се односи на “Writing on the Wall” – библијску причу познату и као – “Belshazzar’s Feast”.

Затим је представио грубо произведени постер “Belshazzar’s Feast” који је прошлог мjесеца виђен на пилот фестивалу “Download 2021.” са датумом “15/07” и словима IMXVII, која би могла да се односе на “Iron Maiden” и број 17 написан римским бројевима.

“Да ли би ово могли бити наслови пjесама или текстови с новог материјала”?, пита се Мекфи.

Такође је указао на интервју са кантаутором и фаном Maidenа Френком Тарнером. Током ћаскања на “Downloadу”, питали су га шта зна о слиједећем Maiden албуму. Иако је одбио да открије било какве информације, отворио је јакну да би открио мајицу “Belshazzar’s Feast”, баш као и Дикинсон.

Претражујући друштвене медије, писац је открио и адресу е-поште [email protected]  и Твитер налог @bels_feast  који је водио неко познат као Данијел, у чијој се књизи појављује библијска прича.

“Сигуран сам да је чињеница да прати само 16 налога, а сви са нејасном референцом на 16 Maidenових албума (до сада). Као што су “The X Factor” и “Killers”. Пука случајност?”, упитао се.

Обожавалац Maidenа који је послао поруку на е-mail открио је и “тајни одговор” који је добио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана