Мирор: Менсон би давао женама дрогу и пиће, терао их да се скидају и упоређивао им груди

Г.С.
Мирор: Менсон би давао женама дрогу и пиће, терао их да се скидају и упоређивао им груди

Контроверзног музичара Мерилина Менсона настављају да оптужују жене. Према наводима листа “Мирор”, Менсон је током турнеје у Великој Британији у свој аутобус доводио дјевојке те их је тјерао да се скидају током бизарне сексуалне игре.

Свједоци, који су били у аутобусу, тврде да је музичар дјевојкама давао алкохол и дрогу, тјерао их да скидају мајице, а потом им је оцијењивао груди.

Фотографкиња Ерика фон Стајн, била је међу скупином обожаватељки које су имале приступ Менсонову аутобусу, али каже како је тамо избјегавала Менсона након што је почео да говори дјевојкама да се скидају.

“Говорио је да жели да види ко има најбоље груди и задњицу. Сви су били изненађени, али он је то сматрао нормалним, забавним. Око њега су били старији људи, али он је био доминантан. Мислим да се нико није усудио да каже не”, рекла је она за поменути лист.

Листу су се потом јавиле још двије дјевојке које тврде да су биле у аутобусу.

“Дјевојке су биле приморане то да раде под утицајем алкохола и дроге. То је била злоупотреба моћи”, рекле су оне.

Подсјетимо, амерички пјевач Мерилин Менсон оптужен је за силовање и сексуално злостављање неколико жена, међу којима је глумица Еван Рејчел Вуд, која је навела да је годинама била изложена страшном злостављању”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана