Милош Биковић испричао детаље о свом животу које је годинама крио од јавности

Б92/Блиц
Foto: Aрхива

Тридесетдвогодишњи глумац Милош Биковић већ годинама је најтраженији у свом послу у држави и шире, док детаље о свом приватном животу од почетка каријере дозирано пласира у јавност.

Сада је одлучио да исприча поједине ствари из прошлости, које се тичу његових родитеља. Наиме, глумчеви мајка и отац имали су промјенљив однос, кога се и дан-данас добро сјећа.

"Моји су се развели када је мој брат имао шест година", казао је Биковић те додао да има брата Михајла, који је од њега старији чак 16 година и да је игуман у манастиру Јовање.

"Родитељи су се, међутим, касније помирили. Били су шест месеци заједно, али су се потом трајно разишли", рекао је он, преноси Блиц.

Отац Милоша Биковића умро је давне 2006. године. Биковић се у дјетињству често селио по Београду због рата, немаштине и инфлације.

"Тату и мајку сам једини пут видео заједно у својој 18. години", присјетио се и рекао да је то било мало прије него што му је отац преминуо.

Милош и Михајло су јако блиски, а глумчев брат је једном приликом говорио о њиховом односу.

"Када је наша мајка имала дилему да ли да роди, ја сам рекао: 'Наравно, јер док је он мали, ја ћу штитити њега, а када он порасте, а ја будем старији, он ће штитити мене'. Управо такав је наш однос данас. Милош има изузетан осећај за правду, уз развијен заштитнички став", казао је Михајло тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана