Милица Павловић на дружењу са фановима у Бањалуци

Катарина Шапоња
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Позната пјевачица Милица Павловић данас се на Тргу Крајине у Бањалуци дружила и фотографисала са фановима, те је поводом концерта који ће се одржати у дворани Борик 15. новембра најавила добру енергију, крв и зној.

Како је рекла на концерту ће имати и госте изненађења.

-Очекујте и доста љубави на сцени, а богатим репертоаром ћемо вас провозати кроз много емоција. Требаће вам пуно енергије за плес и певање - рекла је Павловићева и додала да на концертима увијек прилагоде пјесме и репертоар граду у који иду.

Истакла је да воли да се врати у Бањалуку због пријатних и увијек насмијаних људи, а синоћ је слободно вече искористила за провод у луна парку.

-Шетајући новим парком са вјештачким језером, угледала сам луна парк и отишла на вожњу аутићима. Придружиле су ми се и неке девојке, па смо добијале бесплатне вожње - казала је Павловићева.

Како је навела, Бањалучани су пријатни и сусретљиви, те на улици увијек сретне много лијепих жена и добрих одјевних комбинација.

-Ипак ми је прва помисао када крочим у Бањалуку матурант Срђан Адамовић којем сам прије двије године била пратња на матури- рекла је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана