Милић Вукашиновић на операционом столу

Г.С.
Милић Вукашиновић на операционом столу

Музичар Милић Вукашиновић сутра иде на операцију срца.

Како је рекао, његово здравље није добро, али се нада да ће све проћи како треба, након што му уграде стентове у срцу.

– Боље сам, сутра ми стављају стентове у срце, како не би било већих компликација. Даће Бог да све буде у реду – рекао је Милић на почетку разговора,

Пјевач је онда је открио у каквом је физичком стању.

- Ослабило се, умарам се, надам се да ћу послије операције бити у бољој кондицији. Послије се враћам у форму – храбро је рекао рокер.

Он и је проблеме са здрављем добио и због тога што од једанаесте године константно конзумира цигарете, преноси 24седам.

– Баталио сам цигарете, након што сам чуо да сам због анеуризме могао да останем без ноге и да умрем за два минута, престао сам да пушим – изјавио је Вукашиновић.

Милић је, иначе,недавно открио да ће му захваљујући Ацу Пејовићу нити уграђена два стента.

– Први пут сам упознао човјека чији квалитет личности, људски вриједносни систем укључујући поштовање својих колега из музичке бранше, надилази лични музички успјех који је огроман, а то је пјевач и умјетник, велика звијезда народне музике Ацо Пејовић, кога лично не познајем нити смо се икада срели, чули се једном телефоном да му на Вибер пошаљем двије пјесме да чује и то је све и тај човјек је кад је кренуло све ово са мојом болешћу, нашао број телефона од моје жене Сузане, назвао је и рекао јој да не брине ништа, да ће он да помогне на сваки могући начин, финансијски или било други, да дође до мог оздрављења и да га Сузана слободно зове у било које доба за шта год треба у вези мене и мог лијечења, што је Су и урадила и ускоро ће ми бити уграђена два стента у срчаним крвним судовима. Толико о стварној људској вриједности и стварној људској величини садржаним у великом Аци Пејовићу – навео је Милић био на Фејсбуку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана