Милић Вукашиновић бијесан на Бреговића – “Брука и срамота”

Г.С.
Милић Вукашиновић бијесан на Бреговића – “Брука и срамота”

Милић Вукашиновић је на Твитеру извређао Горана Бреговића због начина на који је најављен његов наступ на предстојећем Beer Festu.

Наиме, Вукашиновић, који је иначе некадашњи бубњар Бијелог дугмета, написао је да је Горан Бреговић брука и срамота за овај бенд.

“Видим најаву да 18. августа Beer Fest отвара група Бијело дугме. Бреговић свој Оркестар за свадбе и сахране најављује као групу Бијело дугме. Каква брука и срамота. То ради да би музичаре платио по 100 евра и себи узео остатак. Грамзивост је болесна”, написао је Милић и додао:

“На затварању Гуче се бар није најавио као група Бијело дугме, већ Бреговић и Оркестар за свадбе и сахране, али ће његов гоч свирач да пјева дугметове хитове јер не може Калашњиков да изводи 50 пута”.

На констатацију једног корисника Твитера да је Бреговић једини који диже на ноге публику на свим континентима, Милић је одговорио да нико не доводи у питање његов таленат, већ да се ради о нечему другом.

“Нико то не спори нити његово умијеће оспорава, друго нешто је тема ове расправе, његови морални квалитети, знаш Видоје”, закључио је Милић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана