Мелани Би годинама није имала свој новац и телефон - разлог узнемирујући

Г.С.
Мелани Би годинама није имала свој новац и телефон - разлог узнемирујући

Након појављивања у потресном видео-снимку "Љубав не би требало да боли", Мелани Браун, бивша чланица групе "Спајс герлс" (The Spice Girls), гостујући у у емисији "Добро јутро, Британија", признала је да породично насиље, које је и сама доживјела, уништава душу и да ће јој бити потребна читава вјечност да буде она стара.

Британска хуманитарна организација Женска помоћ (Women's Aid), која помаже злостављаним женама, прошле недјеље је објавила промотивни видео-материјал о породичном насиљу, у коме главну улогу има Мелани Браун, и то са врло добрим разлогом.

Наиме, 45-годишња пјевачица и сама је прошла кроз врло трауматичан брак са филмским продуцентом Стивеном Белафонтеом, кога је раније оптужила за емотивно и физичко злостављање. Десетогодишњи брак је окончала прије четири године, а трауматично искуство претворила је 2018. године у мемоаре "Брутално искрено".

Мелани Браун је описала како је изгледао њен живот из дана у дан док је проживљавала, како тврди, физичко, сексуално, вербално и финансијско злостављање. Наравно, Белафонте тврди да ништа од тога није истина.

Мел Б се након развода посветила сарадњи са женским организацијама, а што се тиче нове кампање организаије Женска помоћ, наводи како је то "најважнији видео-снимак који је снимила у животу".

Како каже, понекад је једини излаз само истрчати без плана, иако уопште не знате куда идете или гдје ћете потражити помоћ.

"Вјероватно више немате ни свој мобилни и пријатељи се нису чули са вама мјесецима. И то смо жељели да прикажемо у видео-материјалу. Рецимо, ја сам мислила да је сасвим нормално да немам ни свој телефон, да је нормално да немам новац ни кредитну картицу на своје име", испричала је Мел Б, додајући како то уништава душу и како ће јој требати цијела вјечност да је врати, да буде она стара.

Бивша спајсица је покушала да објасни и како се злостављане жене понашају у таквој вези и зашто толико дуго трпе.

"Навучете оклоп на себе и изађете у свијет, али иза затворених врата ситуација је сасвим другачија. Осјећате нелагоду, срам и толико кривице јер морате да лажете и држите то у тајности. Управо зато је ова кампања тако важна за мене. Јер људи у таквој ситуацији у каквој сам ја била, у каквој су бројне жене, не виде излаз. Изоловани су од пријатеља и породице и то је један од најсигурнијих знакова да је неко у једној од таквих веза", истакла је Мелани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана