“Маске” нова пјесма бенда “Чарна”

М. М.
“Маске” нова пјесма бенда “Чарна”

БАЊАЛУКА - Бањалучки рок бенд “Чарна” промовисаће сутра у Дому омладине у Бањалуци нови сингл и видео-спот за пјесму “Маске”, која, по ријечима чланова бенда, већ годинама чека да буде објављена.

- Пјесму смо снимили крајем 2019. године и тема ове нумере су маске које људи у нашој околни свакодневно носе. Ми заправо не говоримо о хигијенским маскама или маскама које смо сви били принуђени да носимо током пандемије вируса корона, већ о маскама које људи свакодневно носе стварајући другачију слику себе у друштву или носе маске за неки “лајк” више на друштвеним мрежама - рекао је фронтмен бенда “Чарна” Давид Јојић.

Пјесма је снимљена у студију “Cirith Ungol” у Александровцу код продуцента Дражена Кецмана, а за екранизацију спота био је задужен Бојан Мијатовић.

- С Драженом Кецманом сарађујемо већ дужи низ година и чини нам се да он већ осјећа како бенд “Чарна” дише и каквом звуку тежимо. Што се тиче видео-спота, по први пут смо сарађивали са Бојаном Мијатовићем који је и заслужан за екранизацију “Маски”. Својим идејама је учинио да пјесма добије коначну форму и на једноставан, а опет креативан начин, пренесе поруку пјесме - додаје Јојић.

Промоција почиње у 19 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана