Марија Шерифовић 8. марта у Бањалуци

Nezavisne
Foto: Instagram

Концерт поп звијезде Марије Шерифовић пред бањалучком публиком одржаће се 8. марта у Спортској дворани "Борик", са почетком у 20 часова.

Марија Шерифовић једна је од најпризнатијих и најцјењенијих поп пјевачица у регији, изузетних вокалних способности, чија популарност са сваким нових хитом и самом интерпретацијом расте из дана у дан.

"Њене наступе прати велики број фанова из цијеле регије, те се за сваки концерт увијек тражи карта више. Засигурно ће тако бити и овога пута, посебно имајући у виду да смо дуго чекали на њен самостални наступ у Бањалуци", навели су у саопштењу организатори ОК теам и Прорент.

Досадашњу каријеру Шерифовићеве обиљежили су бројни хитови "Сама и нервозна", "Паметна и луда", "Није љубав то", "11", те "Молитва" са којом је 2007. године однијела побједу на Еуросонгу у Финској.

Концертом Марије Шерифовић 8. марта у Спортској дворани "Борик",  организатори ОК теам и Прорент уз подршку генералног спонзора, компаније "М:тел", уз већ најављени наступ Массима Савића 14. фебруара на истој локацији, настављају са одличним концертним програмом у граду на Врбасу.

"Улазнице за овај концерт у продаји ће бити од 4. фебруара на Тргу Крајине у Бањалуци, и путем продајног система гигстиx.ба. У продаји је ограничен број улазница по цијени од 25 КМ (партер,  А и Б трибина), 30 КМ (Д трибина), 50 КМ (ФАН ПИТ)", наводе организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана