Мари Мари: Мијењати себични поглед на живот

Срна
Foto: Фејсбук

БЕОГРАД- Потребно је мијењати себични поглед на живот јер љепота и доброта могу спасити свијет, каже музичкa умјетница из Београда Марија Марић Марковић, познатија као Мари Мари, која ће 27. децембра учешћем подржати хуманитарну манифестацију "С љубављу храбрим срцима" за покретање прве банке хуманог млијека у Републици Српској.

Према њеним ријечима, најважније је схватити да када неко даје, тада у ствари добија.

"Делује као флоскула. Међутим, на делу, изузетно је тешко бити добар", рекла је Срни Марковићева.

Она је нагласила да је веома важно развијати свијест људи о томе да су слога и јединство заиста спасоносни.

"Ако будемо тако размишљали онда ће се направити вртлог нове енергије, један нови талас. Надам се да ће млади људи то схватити", каже Марковићева.

Мари Мари ће се на манифестацији "С љубављу храбрим срцима" представити дјечијом нумером "Новогодишња песма".

"Да најмлађима учинимо овај свет мало лепшим и да забораве на ово што их је тако мале, нажалост, затекло, да покушамо мало ведрином вратити нормално детињство нашој деци", рекла је Марковићева.

Умјетница, чији су родитељи Дрварчани, каже да увијек с радошћу одлази у Бањалуку.

"Уопште не правим разлику између Србије и Републике Српске. Свуда где је наш народ гледам то као родну груду и мислим да бисмо требали и друге народе тако да посматрамо", каже Марковићева.

Традиционална манифестација "С љубављу храбрим срцима" под покровитељством предсједника Републике Српске организује се ове године 11. пут, а прикупљена средства биће искориштена за покретање прве банке хуманог млијека у Српској.

С обзиром на то да због епидемиолошке ситуације неће бити могуће одржати донаторско вече у форми великог окупљања у Банском двору, ове године ће 27. децембра бити организован прикладан телевизијски програм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана