Марго Роби у  екранизацији романа  “Послије поплаве”

Agencije
Марго Роби у  екранизацији романа  “Послије поплаве”

Популарна холивудска глумица Марго Роби играће главну улогу у филму по хит роману.

Марго има своју продукцијску кућу која је откупила права на снимање екранизације хит романа Касандре Монтаг “Послије поплаве”.

Глумица је заинтересована да глуми Мајру, главну јунакињу ове постапокалиптичне приче. Радња прати Мајру и њену седмогодишњу кћерку, које покушавају да преживе у свијету који је разорила апокалиптична поплава 2031. године. Градове су избрисали набујали океани, а једина упоришта цивилизације су колоније на врховима планина.

Робијева се ове године појавила у једном од најжељније ишчекиваних филмова, фамозном новом Тарантиновом филму “Било једном у Холивуду”.

У периоду између 2008.  и 2011. године тумачила је улогу Доне Фридман у популарној аустралијској сапуници “Сусједи”.

Пажњу шире публике Марго је привукла 2013. године захваљујући улози у криминалистичкој комедији “Вук са Волстрита” Мартина Скорсезеа, а 2015. године била је номинована за награду БАФТА за будућу звијезду и наступила је уз Вила Смита у филму “Фокус”.

Годину касније тумачила је улогу Харли Квин у филму “Одред отписаних” и Џејн Портер у филму “Легенда о Тарзану”. Улога у биографској црној комедији “Ја, Тоња” из 2017. године донијела јој је номинације за низ престижних признања укључујући “Оскар”, “Златни глобус”, БАФТУ и Награду Удружења глумаца за најбољу глумицу у главној улози.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана