Мање од мјесец дана до почетка најјачег издања "Егзита"

Срна
Мање од мјесец дана до почетка најјачег издања "Егзита"

НОВИ САД- Нешто мање од мјесец дана остало је до почетка новосадског музичког фестивала "Егзит", а судећи по именима која ће наступити биће то његово најјаче фестивалско издање.

Доказ томе је што ће на једној од 40 фестивалских бина смјештених на древној Петроварадинској тврђави наступити и такве свјетске музичке звијезде као што су Ник Кејв и Келвин Херис.

Наступиће и више десетина интернационалних хедлајнера, доносећи хитове чије бројке са стриминг платформи прелазе невјероватних 60 милијарди.

На једном од званично најбољих европских и свјетских музичких фестивала наступиће и српска мегазвијезда Ана Ђурић, познатија под умјетничким именом Констракта, која је својим хитом "In corpore sano" дигла на ноге европску музичку сцену.

Осим Констракте, посјетиоци ће уживати и у наступима реп супер звијезде Иги Азале, као и хитмејкера и трендсетера Џејмса Артура, Маскед Вулфа, Дисајплс и Офенбаха.

Уз њих на некој од бина Тврђаве, наступиће и водећа електронска имена данашњице попут Масео Плекса, Бориса Брејхе, АРТБАТ-а, Хони Дижон, Афроџека, као и бројних друхих ништа мање популарних суперзвијезда.

Како је саопштено из Егзит тима организатора фестивала, једнодневне улазнице по актуелним цијенама биће ускоро распродате.

Контингент улазница "четири плус један" распродат је прије рока, а у продаји је ограчничен број четвородневних улазнице по цијени од 6.990 динара /око 59,5 евра/, која доноси уштеду од 50 одсто.

Промотивне цијене регуларних једнодневних улазница за четвртак, 7. јул, кад почиње и недјељу, 10. јула, кад се завршава "Егзит", коштају 2.590 динара /око 22 евра/.

Цијена улазнице за петак, 8. јула, је 2.990 динара /око 26 евра /, а за суботу, 9. јула, 3.390 динара /око 34 евра/.

У саопштењу се наглашава да ће количине улазница по наведеним цијенама ускоро бити распродате, послије чега ће бити скупље.

Такозване "фан пит" улазнице за петак, 8. јул, када наступа Ник Кејв и његова група "Д Бед сидс" доступне су по поклон цијени од 3.990 динара /око 34 евра/.

"Вип голд" фестивалске улазнице доступне су по цијени од 41.000 динара /око 350 евра/, а исте такве, али једнодневне за 12.000 динара /око 102 евра/.

Улазнице се могу купити путем сајта "Егзит фестивала", затим на продајним мјестима и онлајн на страницама "Гигс тикса".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана