Мајк Пенс се враћа ранијем послу, покреће подкаст на радију

Танјуг
Foto: Архива

ВАШИНГТОН- Бивши амерички потпредсједник Мајк Пенс објавио је да се након 22 године враћа на радио гдје ће наредних мјесеци покренути подкаст.

Тај његов подкаст водиће конзервативна омладинска организација Фондација Млада Америка основана 60-их година прошлог вијека, а Пенс ће им се придружити као један од предавача у кампусу кад због пандемије корона вируса то буде било безбједно, преноси амерички Политико.

"Пенс је био одлучни бранитељ индивидуалних слобода, традиционалних вриједности, слободног тржишта и ограничених овлашћења владе током свог служења нашој земљи. Сада, партнерством са организацијом наставља да привлачи нова срца у конзервативне сврхе", рекао је бивши гувернер Висконсина Скот Вокер, који предводи ову организацију у Вирџинији.

Он је додао да ће Пенсова енергија и ентузијазам за вриједности бившег предсједника Роналда Регана наставити да инспиришу нову генерацију младих.

Пенс је у четвртак објавио да ће се придружити Фондацији наслијеђа, једној другој конзервативној институцији.

Пенс (61) је прије уласка у Конгрес прије 20-ак година радио на радију, а то искуство је касније користио за своју политичку кампању.

Портпарол Пенса изјавио је да ће бивши потпредсједник бити фокусиран на конзервативна достигнућа у посљедње четири године и пројектовање тих достигнућа, а разматра и објављивање књиге.

Пенс, који се недавно вратио са одмора на карипском острву Сент Кроа, живи тренутно у предграђу Вашингтона.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана