Мадонин брат преминуо у 66. години: Дуго се борио с алкохолизмом

Г.С.
Мадонин брат преминуо у 66. години: Дуго се борио с алкохолизмом

Супруг Мадонине сестре Мелани Чиконе музичар Џо Хенри објавио је јучер на Инстаграму сљедеће саопштење: “Мој шурак Ентони Џерард Чиконе умро је прошле вечери. Познајем га од своје 15. године, од прољећа наших живота у Мичигену је толико година прошло”.

Џо Хенри је напоменуо да је веома волио Ентонија као и да га је боље разумио од свих, више него што је и сам понекад хтио да призна, пише еџтратв.цом. Нагласио је да је Ентони сада са својом мајком која је 1963. у 33. години изгубила битку са раком.

Ентони се дуго борио с алкохолизмом, што је јавно документовано када је прије више од 10 година објављено да је годинама живио испод моста у Мичигену и да је његова породица престала да му помаже. Даилy маил је 2017. писао да је Ентони успјешно завршио одређену врсту програма одвикавања и вратио се кући породици.

Мадонин брат је долазио у сукоб са законом, па је 2013. задобио повреде након што се опирао хапшењу у јавном тоалету.

Ентони Чиконе је јавно оптуживао сестру Мадону и остале чланове породице да су га напустили. Пјевачица му се наводно обраћала на разне начине и платила његов боравак на рехабилитацији у Тексасу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана