Љубомир Перишић промовисао двије нове пјесме: Љубав и чиста емоција у свакој ноти VIDEO

Г.С.
Љубомир Перишић промовисао двије нове пјесме: Љубав и чиста емоција у свакој ноти VIDEO

БАЊАЛУКА - Волим оно што радим, јер живим музику и уживам у њој, а публика у мојим пјесмама може осјетити чисту емоцију, рекао је ово познати бањалучки музичар Љубомир Перишић приликом промоције двије нове пјесме.

Перишић је у прелијепом амбијенту у хотелу "Цептер" представио двије нове ауторске пјесме "Све што дође једном прође" и "Тренутак љубави", а већ по првим реакцијама публике очигледно је ријеч о хитовима који ће се дуго пјевати.

Перишић је члан гитар дуа "Интиме" са којим наступа по региону и широм Европе.

За само два дана нове пјесме већ имају на десетине хиљада прегледа на "Јутјбу", гдје су коментари и више него позитивни.

- Искрени и префињени музички приступ, емоција и карактеристични контакт са публиком су само неке од ствари које красе оваг музичара - само је један од коментара које је Перишић добио након представљања нових пјесама. Нове пјесме као и спотови, обилују емоцијама и са пуно финих тонова, као и лијепих кадрова.

- Мотив пројекта је љубав. Волим оно што радим, јер живим музику. Надам се да ће публика то препознати у овим пјесмама - каже Љубомир.

 

Истиче да већ неко вријеме жели да објави овако нешто.

- Пресрећан сам што су пјесме ту, нарочито јер су љубавне, а љубави нам је увијек мало. Дуг и сложен рад је иза мене , али на крају сам, уз помоћ Зорана Комјеновића, са којим заједно наступам, успио да направим двије пјесме различитог расположења, али са заједничком емоцијом топлине, наде и љубави. Вјерујем да ће пјесме доспети и до срца публике – рекао је Перишић. Истиче да су сви у тиму дали свој допринос, да добију прави звук, какав је и желио.

Пјесме су рађене у продукцији Зорана Швигића Швигија, у студију "Шишмиш" у Загребу. Бубњеве је свирао Амар Чешљар, док је Александар Бањац свирао клавир за "Тренутак љубави". Пратећи вокал је Сузана Динић, која је заблистала недавно у пјесми "Поноћ" у филму о Томи Здравковићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана