Леонардо ди Каприо и Роберт де Ниро ће омогућити једном фану да глуми у њиховом филму

ГС
Леонардо ди Каприо и Роберт де Ниро ће омогућити једном фану да глуми у њиховом филму

Холивудски глумци Леонардо Ди Каприо и Роберт де Ниро нуде својим фановима животну шансу која ће омогућити једном од њих да се појави у њиховом филму.

Ди Каприо и Де Ниро позивају фанове да учествују у изазову који им може омогућити да се појаве у новом филму под називом “Klllers of the Flower Moon”, који ће режирати Мартин Сkорсезе.

Глумци су се удружили да прикупе средства за три добротворне организације које помажу људима током пандемије вируса корона, а то су организације Meals on Wheels America, No Kid Hungry и America's Food Fund.

Свако ко донира новац у склопу њиховог изазова “All In Chalange” без обзира на износ који може приуштити, имаће шансу да освоји награду и појави се у филму.

“Ако сте се питали као је радити са мном, Марtином Сkцорсезеом и Робертом Де Ниром, ово је ваша шанса. Роберт и ја ћемо глумити у новом филму Klllers of the Flower Moon који режира Мартин Скорсезе. Желимо вам понудити улогу, прилику да проведете дан на сету с нама, као и да присуствујете премијери филма. Учествујте, просјетите аllinchallenge.com и донирајте колико можете”, поручио је Ди Kаприо.

Он је учествовао у оснивању организације America's Food Fund. чији је циљ да свака породица има приступ храни у критичном времену.

Снимање филма је требало почети овог љета, али је одгођено због пандемије вируса корона, објавио је Метро.

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана