Лена Ковачевић објавила нови сингл "Црни лептир" на Дан заљубљених

ГС
Лена Ковачевић објавила нови сингл "Црни лептир" на Дан заљубљених

БЕОГРАД - Џез поп музичарка из Београда Лена Ковачевић симболично је на Дан заљубљених, 14. фебруар, у недjељу увече објавила нови сингл "Црни лептир" као специјалан поклон својим вjерним фановима.

Нова пjесма део је будућег, четвртог студијског албума "Цафе", који ће се појавити током ове године, а аутори музике су Дарко Димитров и Емина Јаховић, који потписују и текст (Јаховић) и аранжман (Димитров).

Овај ауторски дуо је креирао и хит песму "Цафе" која је стекла међународни успех.

Песма "Црни лептир" може се чути на ЈуТјуб каналу Лене Ковачевић, у издању "Магиц Рецордса", а у плану је и снимање видео спота.

Специјалног сензибилитета, другачија од осталих песама са албума, "Црни лептир" доноси за Лену нови звук и емоцију, а сензуалност музике и гласа су оно што ову песму чини свјежом на предстојећем албуму "Цафе".

Претходни албуми су јој објављени под етикетом дискографске куће ПГП РТС - "Добар дан за певање" (2009), "Сан" (2013) и "Џезери" (2015). 

Лена Ковачевић је и амбасадор националне платформе "Србија ствара / Сербиа Цреатес".

Непосредно пре пандемије, Лена је имала изванредан концерт у Народном музеју Србије и објавила је сингл дует "Крај" са Марком Луисом, а ту нумеру је овај балкан етно соул поп уметник уврстио навој нови, 4. албум "Слобода".

Током пандемије, Лена је снимила спот за обраду песме "Лето је" денс групе "Ђогани", а одржала је и два концерта у позоришту Звездара театар. 

Осим пјесме "Црни лептир" и "Цафе", на новом Ленином албуму ће своје место наћи и други познати синглови протеклих година - "Пожури", "Само да ми је", "Дубине", "Заувек", "Крај".
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана